Kompletní poradenství a správa nemovitostí v Německu

Kompletní poradenství a správa nemovitostí v Německu – Případ studie bytového domu v Žitavě:

Koupě a správa nemovitostí v Německu, ať už se jedná o rezidenční nebo komerční objekty, přináší řadu výzev a právních požadavků. Nedávný dotaz od našeho klienta, který koupil bytový dům s osmi jednotkami v Žitavě, ukazuje na potřebu komplexního poradenství a správy účetnictví. Tento článek shrnuje, jak může naše společnost Danová Evidence pomoci s celkovou správou nemovitostí v Německu.

Poradenství při správě nemovitosti

Správa nemovitostí v Německu zahrnuje různé aspekty, včetně splnění místních stavebních a bezpečnostních předpisů, daní z nemovitostí, povolení a nájemních smluv. Naše firma poskytuje odborné poradenství v těchto oblastech, abyste se mohli soustředit na výhodné pronájmy a bezproblémový provoz vaší nemovitosti.

Pro bytový dům v Žitavě můžeme zajistit veškeré právní a administrativní záležitosti spojené s rekonstrukcí, včetně zajištění povolení od příslušných německých úřadů. Budeme vás informovat o stavebních normách, energetických požadavcích a potřebných úpravách, aby vaše nemovitost vyhovovala předpisům a byla atraktivní pro nájemce.

Správa účetnictví a daní v Německu

Součástí našich služeb je také kompletní správa účetnictví pro vaše nemovitosti. V Německu platí specifická daňová pravidla, ať už jde o daň z nemovitosti, daň z příjmu z pronájmu či případné daňové úlevy při rekonstrukci. Naše firma má dlouholeté zkušenosti s účetními a daňovými otázkami v rámci správy nemovitostí v Německu.

Pro bytový dům v Žitavě zajistíme:

  • Evidence příjmů a výdajů z pronájmu
  • Zpracování účetních závěrek a výkazů
  • Daňové přiznání k příjmu z pronájmu
  • Správu nákladů na rekonstrukci s ohledem na možnosti odpisů a daňových úlev

Individuální přístup

Každá nemovitost má své specifické požadavky a potřeby. Proto přistupujeme ke každému klientovi individuálně. V případě bytového domu v Žitavě jsme schopni sestavit na míru šitý plán pro dlouhodobou správu účetnictví i právní poradenství, aby vaše nemovitost fungovala efektivně a byla v souladu s německými právními předpisy.


Naše firma Danová Evidence je připravena vám poskytnout nejen správu účetnictví, ale také odborné poradenství v oblasti právních a daňových povinností v Německu. Kontaktujte nás a nechte starosti s vaší nemovitostí na nás.

Kontakt
Telefon: +420 608 666 582
E-mail: teamprekladatelu@gmail.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.